Известие

Collapse
No announcement yet.

Заяждаща брава-влага+прах?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заяждаща брава-влага+прах?

Здравейте,

Напоследък се ядосвам със заяждащите брави на 2-те прдни врати. Значи, и през лятото се поиявяваха засечки, но сега - отвлага и прах ли, не знам, доста често бутонът заяжда и направо дразни. Особено на дясната врата почти винаги трябва да се намесва ключ, за да се раздвижи и да се освободи бутона...

Наскоро смазвах с олио на ШЕЛ, имаше подобрение след 1 ден, нещата се пооправиха, но проблемът продължава, не е напълно изчистен.

Какво мислите?
    Alfa 156 1.9 JTD' 2000

И при мен го забелязвах първоначално когато ми я докараха, но скоро не се е появявал... ?!??
    Инчае съм се сдобил с един спрей литиева грес, и ако пак го направи, ще поразглобя вратите и ...
    Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
    Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

Пробваи с спреи WD40 има го в бензиностанциите, железарии те, Бриколаж, Практикер и т.н.Около 4-5 лв. струва по принцип е за болтове и разни заяждаши и клеясали неща.Ама аз пръскам на всякъде където нещо ми скърца или заяжда и винаги съм доволен.И дори и понякакви тоци да пръскаш не дава късо.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Първоначално публикувано от cassillas
        Пробваи с спреи WD40 има го в бензиностанциите, железарии те, Бриколаж, Практикер и т.н.Около 4-5 лв. струва по принцип е за болтове и разни заяждаши и клеясали неща.Ама аз пръскам на всякъде където нещо ми скърца или заяжда и винаги съм доволен.И дори и понякакви тоци да пръскаш не дава късо.
        Това е решението!
        И аз имах този проблем преди 2-3 години, напръсках обилно и оттогава всичко е ОК!

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
        1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Днеска в METRO за малко да си купя този спрей, но се разколебах, защото разяждал даже и гуми, май и пластмаси. Т.е. трябва да се пръска доста внимателно с него и не навсякъде...

Иначе си взех 2 спрея за друго - за гумените уплътнители на вратите и срещу изпотяване на стъклата...

Ако за ключалките наистина става - ще го взема!
          Alfa 156 1.9 JTD' 2000

Comment

Working...
          X